معرفی کاشی کار

صفحه خارجی آن از نیم ستون زاویه کتیبهای به عرض ۲۵ سانتیمتر شروع میشده که به حروف کوفی نوشته شده بود این حروف از سفال بدون لعاب در زمینة کاشی آبی روشن نوشته شده بود. و همینطور استاد حمیدرضا کشاورز میاندشتی استادی هستند که روی تایپوگرافی تخصصی خط بنایی تمرکز کردند و نه تنها کاشی کاریهای مخدوش شده از آثار خط بنایی را طرح ترمیم میدهند، بلکه بسیاری از پوسترهای بر پایهٔ خط بنایی طراحی این استاد است. رهآوردهای مرند شامل میوهها، صنایع دستی و خشکبار است. تاریخ مرند (مرند، جلفا، زنوز، هادی شهر). صفا، تاریخ ادبیات در ایران، ۱۲۷۹. هر چند ایران تا نیل به یکپارچگی و استقلال، هنوز راه درازی در پیش داشت، اما بازگشت به دنیای مغول هم، دیگر برایش تصور کردنی نبود. تا چندین سال پیش سردر کاروانسرا که طاق روی آن خراب شده بود نمایان بود که ارتفاع آن به ۹ متر میرسید. اما در سالهای اخیر بهعلت کاهش آب سفرههای زیرزمینی کشاورزان زیان بسیاری دیدهاند و روند مهاجرت به سوی شهرهای بزرگ را پیش گرفتهاند. همچنین جاده مرند-تسوج که در سالهای اخیر یکی از اصلیترین نیازمندیهای ساکنان شهر مرند بوده اکنون در حال ساخت میباشد.

سهدره یانگتسه، یکی از نخستین مناطق ملی دارای مناظر کلیدی در چین (از سال ۱۹۸۲)، شامل سه دره اصلی چوتانگ، ووشیا و شیلینگ است که با طول ۱۹۳ کیلومتر و پوشش مساحتی ۱۲۰۸ کیلومتر مربع، از منطقه بایدیچنگ در چونگچینگ آغاز و به گذرگاه نانجین در استان هوبئی ختم میشود. شهر مرند دارای دو کمربندی برونشهری با نامهای آزادراه نوح (سه راهی پلیس راه-میدان بزرگ ارتش) و کمربندی شمالی (میدان بزرگ ارتش- سه راهی شهرک صنعتی) میباشد. مرند امروزه دارای محلهها و چندی شهرک کاشی بین کابینتی چسبی میباشد. درحالیکه اگر چنین میشد احتمالاً گوشه تاریکی از تاریخ فرهنگ گذشته این شهر روشن میشد از جمله این بناها دو امامزاده به نامهای امامزاده احمد در قسمت غربی شهر و در کوه امامزاده ابراهیم واقع در کوی یالدور مرند و نیز تاع و مقابر مربوط به اصحاب علم و عرفان بنامهای پیر اسمعیل در محله یالدور، پیراسحق در محله گلعذاریها و پیر خموش در کوچه صمصامی میباشد. در این راستا تحول درکشت سنتی به کشت پسته نیز در بخش یامچی واقع در قسمت غرب مرند همت گماشتهاند که امید میرود موجب تحول چشمگیری در اقتصاد کشاورزی گردد. بدیل قرار گرفتن در جاده ابریشم همچنین مرند به عنوان بزرگترین تولیدکننده خشکبار در کشور شناخته میشود.

بانک نشریات کشور. ۱۰ بهمن ۱۳۸۸. ↑ ابراهیم رزاقی (شماره 560 - 08 بهمن 1396). «نئولیبرالیسم؛ ریشه فساد اقتصادی ایران». سال بیست و هشتم مهر ۱۳۵۴ (شماره ۷ پیاپی ۳۲۵). خبرگزاری مهر. ۱۴ آذر ۱۴۰۲. پدرش علی ملک (و در بعضی مآخذ: علیمالک، عبدالملک) از اعیان اسفراین و از رجال سربداران بیهق بود و چون به سال ۷۸۴ در اسفراین ولادت یافت و چندگاهی در طوس اقامت گزیده بود و به طوسی و اسفراینی اشتهار یافت و بدان سبب که در ماه آذر زاده شده بود خود را آذری نامید. برای مثال پاک کردن موم کف چوب از سطح پوشیده شده با پلی اورتان کار دشواری خواهد بود. پایانه مسافربری برونشهری مرند به دلیل وسعت روزافزون شهر و افزایش انتظار شهروندان دیگر پاسخگوی حدود ۱۵۰٫۰۰۰ نفر نمیباشد برای همین منظور شهرداری مرند پروژه احداث ترمینال مسافربری جدید در بیرون از شهر را شروع کرده است. شهر مرند به دلیل قرارگیری در شاهراه ارتباط ایران-اروپا از موقعیت بینظیر جغرافیایی و ارتباطی برخوردار است. خط آهن عبوری از مرند به دلیل این که تقریباً یک دوم این شهر را محاصره کرده، مشکلات فراوانی را برای شهروندان مرندی ایجاد کرده است. این کاروانسرا (یکی از باشکوهترین بناهای زمان خود بوده و شاید هم قلعه یا مقر حکومتی شخص با نفوذی بوده است گروهی به جهت نزدیکی نام محل به نام هلاکو ایلخان مغول ساختمان این بنا را به هلاکو نسبت میدهند چرا که الکی گاهی هلاکو خوانده میشود.

کاروانسرای مذکور در ۲۳ کیلومتری مرند و در سر راه جلفا و در دشت الکی واقع شده است تاریخ بنای این کاروانسرا (به سال ۷۳۱ هجری قمری و عهد ابوسعید بهادرخان) نسبت داده شده است فعلاً جز تلی خاک آثاری از آن باقی نمانده است. کشت زعفران که در اقتصاد کشاورزی به (گیاه طلائی) مشهور است، اخیراً به صورت گسترده در دهستان بناب واقع در شرق مرند ترویج گردیده است و از مرغوبیت بینظیر و معروفیت خاصی برخوردار شده است و از حیث کیفیت بازرگانان آن را با محصولات استان خراسان مقایسه میکنند. این عنصر در طول روز یک کف پوش از جنس بتن معمولی به نظر میرسد و در هنگام غروب آفتاب بلوکهای کف در رنگهای منعکس شده از نور غروب شروع به درخشش میکنند. شرکتهای اسباببازی برای به دست آوردن سهم بیشتری از این بازار بزرگ، اسباببازیهای خود را تغییر داده و با تقاضاهای متغیر کودکان سازگار میکنند. صنایع خلاق ۳ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را تشکیل میدهند؛ اما این سهم به سرعت در حال تغییر است زیرا اقتصاد خلاق در مقیاس جهانی سالانه ۹ درصد و در کشورهای در حال توسعه ۱۲ درصد رشد میکند. این صفحه آخرینبار در ۱۷ آوریل ۲۰۲۵ ساعت ۲۰:۳۱ ویرایش شده است.